24.11.2020: Black Leather Jacket in , Hasselt | Concert Vibes

Black Leather Jacket

Donderdag 26 Maart 2020
, Hasselt

GEANNULEERD

Coronavirus - COVID-19

Wat is de impact van het coronavirus (COVID-19) op Muziekodroom?
De verspreiding van het coronavirus (COVID-19) heeft groeiende consequenties voor festivals wereldwijd. Artiesten zeggen af, concerttournees worden uitgesteld, festivals worden geannuleerd en overheden stellen maatregelen op. Omdat het met het naderende festivalseizoen onduidelijk is hoe het virus zich de komende maanden ontwikkelt, volgen wij het laatste nieuws op en monitoren de impact op Muziekodroom van nabij.

Momenteel zijn alle concerten tot 4 April 2020 uitgesteld en afgelast, zonder tegenbericht gaan de andere concerten in Muziekodroom door zoals gepland. Wij raden je aan om ook de website van Muziekodroom te raadplegen voor de laatste info.

Tickets

Waar tickets kopen?
Wij raden je aan om je tickets voor concerten en evenementen in Muziekodroom rechtstreeks via de website van Muziekodroom te bestellen.

Toch een ticket doorverkopen of overkopen?
Een ticket doorverkopen is wetelijk toegestaan voor maximaal het bedrag dat u zelf betaalde voor het ticket. Let op wanneer u een ticket koopt van iemand anders: er is steeds het risico dat dit ticket niet geldig is. Het ticket kan nagemaakt of gedupliceerd zijn. Je koopt het ticket dus op eigen risico. Met een ongeldig ticket krijg je geen toegang tot het concert, daarom raden we aan om enkel via TicketSwap tickets door te verkopen of over te kopen.

Uitverkocht?
Wanneer een concert uitverkocht is in voorverkoop, zal dit vermeld zijn op de website van Muziekodroom. In dat geval zijn er geen tickets meer beschikbaar aan de avondkassa. Ook aan de avondkassa kan een concert uitverkopen. Om veiligheidsredenen worden er dan geen extra bezoekers meer toegelaten. Wil je zeker zijn dat je het concert kan bijwonen, koop dan op voorhand je kaartje!

Afgelast?
Best neem je contact op via het verkooppunt (bv. via de website van de zaal, of via de website van de band) waar je het ticket kocht.

Verplaatst?
Indien de nieuwe datum jou niet past, kan je best een terugbetaling aanvragen via het verkooppunt waar je het ticket kocht.

Praktisch

Waar kan ik de timetable voor Black Leather Jacket vinden?
We raden je aan om de website van Muziekodroom te raadplegen enkele dagen voor het concert plaats zal vinden.

Zijn er lockers in Muziekodroom?
Deze info is momenteel niet beschikbaar.

Kan ik mij in Muziekodroom beschermen tegen gehoorschade?
Deze info is momenteel niet beschikbaar.

Kan ik kinderen meenemen naar Muziekodroom?
De minimum leeftijd om concerten bij te wonen is 16 jaar. (Indien jonger, enkel onder begeleiding van 18+)

Is de Muziekodroom rolstoelvriendelijk?
Deze info is momenteel niet beschikbaar.

Eten in de buurt van Muziekodroom

Wij zijn momenteel nog op zoek naar toffe plekken om te eten in de buurt van de Muziekodroom.

Overnachten in de buurt van Muziekodroom

Hostel H
Moderne stadsjeugdherberg met een capaciteit van 120 bedden. Richt zich op jongeren, budgettoeristen, scholen en jeugdgroepen. Ligt in een opkomende hippe wijk, vlakbij het Hasseltse station en op wandelafstand van Muziekodroom.

Holiday Inn Express
Smaakvolle uitvalsbasis in het centrum van Hasselt. Elke dag gratis continentaal ontbijtbuffet. Op wandelafstand van Muziekodroom.

De route naar Muziekodroom

Er rijden genoeg treinen en bussen naar Hasselt. Kom je toch met de auto? Parkeren kan in de omliggende straten.

Waar ligt Muziekodroom?