02.04.2020: Finale du concours Du F dans le texte in Rotonde, Brussels | Concert Vibes

Finale du concours Du F dans le texte

Zaterdag 28 Maart 2020
Rotonde, Brussels

Coronavirus - COVID-19

Wat is de impact van het coronavirus (COVID-19) op Botanique?
De verspreiding van het coronavirus (COVID-19) heeft groeiende consequenties voor festivals wereldwijd. Artiesten zeggen af, concerttournees worden uitgesteld, festivals worden geannuleerd en overheden stellen maatregelen op. Omdat het met het naderende festivalseizoen onduidelijk is hoe het virus zich de komende maanden ontwikkelt, volgen wij het laatste nieuws op en monitoren de impact op Botanique van nabij.

Momenteel zijn alle concerten tot 4 April 2020 uitgesteld en afgelast, zonder tegenbericht gaan de andere concerten in Botanique door zoals gepland. Wij raden je aan om ook de website van Botanique te raadplegen voor de laatste info.

Tickets

Waar tickets kopen?
Wij raden je aan om je tickets voor concerten en evenementen in Botanique rechtstreeks via de website van Botanique te bestellen.

Toch een ticket doorverkopen of overkopen?
Een ticket doorverkopen is wetelijk toegestaan voor maximaal het bedrag dat u zelf betaalde voor het ticket. Let op wanneer u een ticket koopt van iemand anders: er is steeds het risico dat dit ticket niet geldig is. Het ticket kan nagemaakt of gedupliceerd zijn. Je koopt het ticket dus op eigen risico. Met een ongeldig ticket krijg je geen toegang tot het concert, daarom raden we aan om enkel via TicketSwap tickets door te verkopen of over te kopen.

Uitverkocht?
Wanneer een concert uitverkocht is in voorverkoop, zal dit vermeld zijn op de website van Botanique. In dat geval zijn er geen tickets meer beschikbaar aan de avondkassa. Ook aan de avondkassa kan een concert uitverkopen. Om veiligheidsredenen worden er dan geen extra bezoekers meer toegelaten. Wil je zeker zijn dat je het concert kan bijwonen, koop dan op voorhand je kaartje!

Afgelast?
Best neem je contact op via het verkooppunt (bv. via de website van de zaal, of via de website van de band) waar je het ticket kocht.

Verplaatst?
Indien de nieuwe datum jou niet past, kan je best een terugbetaling aanvragen via het verkooppunt waar je het ticket kocht.

Praktisch

Waar kan ik de timetable voor Finale Du Concours Du F Dans Le Texte vinden?
We raden je aan om de website van Botanique te raadplegen enkele dagen voor het concert plaats zal vinden.

Is de Botanique rolstoelvriendelijk?
De Botanique is toegankelijk voor mindervalide bezoekers. Bekiijk de website van Botanique voor meer informatioe voor mensen met een beperking.

Eten in de buurt van Botanique

Wij zijn momenteel nog op zoek naar toffe plekken om te eten in de buurt.

Overnachten in de buurt van Botanique

Wij zijn momenteel nog op zoek naar toffe plekken om te overnachten in de buurt.

De route naar Botanique

Deze info is momenteel niet beschikbaar.

Waar ligt Botanique?