07.03.2021: Frazey Ford (nieuwe datum) in Het Depot, Leuven | Concert Vibes

Frazey Ford (nieuwe datum)

Dinsdag 9 Maart 2021
Het Depot, Leuven

Gloedvolle country met soul en folk die ook de zielen van Joni Mitchell, Ann Peebles, Neil Young en Donny Hathaway in zich draagt.

Coronavirus - COVID-19

Wat is de impact van het coronavirus (COVID-19) op Het Depot?
De verspreiding van het coronavirus (COVID-19) heeft groeiende consequenties voor festivals wereldwijd. Artiesten zeggen af, concerttournees worden uitgesteld, festivals worden geannuleerd en overheden stellen maatregelen op. Omdat het met het naderende festivalseizoen onduidelijk is hoe het virus zich de komende maanden ontwikkelt, volgen wij het laatste nieuws op en monitoren de impact op Het Depot van nabij.

Momenteel zijn alle concerten tot 4 April 2020 uitgesteld en afgelast, zonder tegenbericht gaan de andere concerten in Het Depot door zoals gepland. Wij raden je aan om ook de website van Het Depot te raadplegen voor de laatste info.

Tickets

Waar tickets kopen?
Wij raden je aan om je tickets voor concerten en evenementen in Het Depot rechtstreeks via de website van Het Depot te bestellen.

Toch een ticket doorverkopen of overkopen?
Een ticket doorverkopen is wetelijk toegestaan voor maximaal het bedrag dat u zelf betaalde voor het ticket. Let op wanneer u een ticket koopt van iemand anders: er is steeds het risico dat dit ticket niet geldig is. Het ticket kan nagemaakt of gedupliceerd zijn. Je koopt het ticket dus op eigen risico. Met een ongeldig ticket krijg je geen toegang tot het concert, daarom raden we aan om enkel via TicketSwap tickets door te verkopen of over te kopen.

Uitverkocht?
Wanneer een concert uitverkocht is in voorverkoop, zal dit vermeld zijn op de website van Het Depot. In dat geval zijn er geen tickets meer beschikbaar aan de avondkassa. Ook aan de avondkassa kan een concert uitverkopen. Om veiligheidsredenen worden er dan geen extra bezoekers meer toegelaten. Wil je zeker zijn dat je het concert kan bijwonen, koop dan op voorhand je kaartje!

Afgelast?
Best neem je contact op via het verkooppunt (bv. via de website van de zaal, of via de website van de band) waar je het ticket kocht.

Verplaatst?
Indien de nieuwe datum jou niet past, kan je best een terugbetaling aanvragen via het verkooppunt waar je het ticket kocht.

Praktisch

Waar kan ik de timetable voor Frazey Ford (nieuwe Datum) vinden?
We raden je aan om de website van Het Depot te raadplegen enkele dagen voor het concert plaats zal vinden.

Zijn er lockers in Het Depot?
Om ongestoord van het concert te kunnen genieten, kan je alles wat je niet meteen nodig hebt opbergen in lockers. De lockers vind je in de inkomhal van Het Depot en zijn beschikbaar aan €1 per locker. Let op: de locker slikt geld in na gebruik.

Kan ik mij in Het Depot beschermen tegen gehoorschade?
- In Het Depot kan het publiek steeds beschikken over de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen (oordopjes) die afdoende demping bezorgen.
- Het Depot heeft uit zorg voor zijn bezoekers steeds zo veel mogelijk maatregelen genomen die gehoorschade helpen te voorkomen. Zo worden de geldende geluidsnormen strikt gehandhaafd en krijgen alle bezoekers gratis oordopjes. Deze worden verdeeld aan het onthaal en de togen in Het Depot.

Kan ik kinderen meenemen naar Het Depot?
Alle leeftijden zijn welkom in Het Depot. Ook kinderen van alle leeftijden dienen tickets te kopen.

Is de Het Depot rolstoelvriendelijk?
De Het Depot is toegankelijk voor mindervalide bezoekers. Bekiijk de website van Het Depot voor meer informatioe voor mensen met een beperking.

Eten in de buurt van Het Depot

Wij zijn momenteel nog op zoek naar toffe plekken om te eten in de buurt van Het Depot.

Overnachten in de buurt van Het Depot

Wij zijn momenteel nog op zoek naar toffe plekken om te overnachten in de buurt van Het Depot..

De route naar Het Depot

Met de auto naar Het Depot
Er is de betaalparking 'De Bond' onder het station van Leuven, net aan Het Depot. Deze parking is 24/7 open. Tussen 19:00 en 07:00 betaalt u slechts €3.

Waar ligt Het Depot?