11.08.2020: Geannuleerd: Charlotte Lawrence in Kavka Zappa, Antwerpen | Concert Vibes

Geannuleerd: Charlotte Lawrence

Vrijdag 27 Maart 2020
Kavka Zappa, Antwerpen

Coronavirus - COVID-19

Wat is de impact van het coronavirus (COVID-19) op Kavka Zappa?
De verspreiding van het coronavirus (COVID-19) heeft groeiende consequenties voor festivals wereldwijd. Artiesten zeggen af, concerttournees worden uitgesteld, festivals worden geannuleerd en overheden stellen maatregelen op. Omdat het met het naderende festivalseizoen onduidelijk is hoe het virus zich de komende maanden ontwikkelt, volgen wij het laatste nieuws op en monitoren de impact op Kavka Zappa van nabij.

Het lijkt erop dat dit evenement afgelast is. We raden je aan om contact op te nemen met het verkooppunt (bv. via de website van de zaal, of via de website van de band) waar je uw ticket(s) kocht, voor meer informatie.

Tickets

Waar tickets kopen?
Wij raden je aan om je tickets voor concerten en evenementen in Kavka Zappa rechtstreeks via de website van Kavka Zappa te bestellen.

Toch een ticket doorverkopen of overkopen?
Een ticket doorverkopen is wetelijk toegestaan voor maximaal het bedrag dat u zelf betaalde voor het ticket. Let op wanneer u een ticket koopt van iemand anders: er is steeds het risico dat dit ticket niet geldig is. Het ticket kan nagemaakt of gedupliceerd zijn. Je koopt het ticket dus op eigen risico. Met een ongeldig ticket krijg je geen toegang tot het concert, daarom raden we aan om enkel via TicketSwap tickets door te verkopen of over te kopen.

Uitverkocht?
Wanneer een concert uitverkocht is in voorverkoop, zal dit vermeld zijn op de website van Kavka Zappa. In dat geval zijn er geen tickets meer beschikbaar aan de avondkassa. Ook aan de avondkassa kan een concert uitverkopen. Om veiligheidsredenen worden er dan geen extra bezoekers meer toegelaten. Wil je zeker zijn dat je het concert kan bijwonen, koop dan op voorhand je kaartje!

Afgelast?
Best neem je contact op via het verkooppunt (bv. via de website van de zaal, of via de website van de band) waar je het ticket kocht.

Verplaatst?
Indien de nieuwe datum jou niet past, kan je best een terugbetaling aanvragen via het verkooppunt waar je het ticket kocht.

Praktisch

Waar kan ik de timetable voor Charlotte Lawrence vinden?
We raden je aan om de website van Kavka Zappa te raadplegen enkele dagen voor het concert plaats zal vinden.

Zijn er lockers in Kavka Zappa?
Er zijn lockers aanwezig, om die te gebruiken betaal je twee euro. Wie geen muntstuk van 2 euro heeft, kan geld wisselen aan de automaat die bij de lockers hangt.

Kan ik mij in Kavka Zappa beschermen tegen gehoorschade?
Er zijn gratis oordoppen aan de bar.

Kan ik kinderen meenemen naar Kavka Zappa?
Deze info is momenteel niet beschikbaar.

Is de Kavka Zappa rolstoelvriendelijk?
De Kavka Zappa is toegankelijk voor mindervalide bezoekers. Bekiijk de website van Kavka Zappa voor meer informatioe voor mensen met een beperking.

Eten in de buurt van Kavka Zappa

Wij zijn momenteel nog op zoek naar toffe plekken om te eten in de buurt van Kavka Zappa.

Overnachten in de buurt van Kavka Zappa

Wij zijn momenteel nog op zoek naar toffe plekken om te overnachten in de buurt van Kavka Zappa.

De route naar Kavka Zappa

Met de fiets naar Kavka Zappa
Kavka Zappa ligt vlak naast de ring rond Antwerpen, op fietsafstand van het centrum. Er is een fietsenstalling beschikbaar voor Kavka Zappa.

Heb je zelf geen fiets? Maak dan gebruik van het Velo-systeem in Antwerpen! Bij Velo Antwerpen betaal je 4 euro voor een dag. Op de Emiel Vloorsstraat staat een Velo-station (station 295 – Sporthal Kiel).
Openbaar vervoer
Kavka Zappa is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Bussen 1 en 13 en trams 4 en 10 hebben een halte op wandelafstand van Kavka Zappa.
Treinstation Antwerpen-Zuid is ook op wandelafstand.

Met de auto naar Kavka Oudaan
Kom je met de auto? Hou er dan rekening mee dat de hele Antwerpse binnenstad en een deel van Linkeroever sinds 1 februari 2017 een lage-emissiezone (LEZ) zijn. Moet je door het centrum, onderzoek dan eerst of je wagen voldoet aan de toelatingsvoorwaarden en voorkom een boete. Zappa ligt zelf niet in de lage-emissiezone.

Verder zijn er momenteel grote werken aan de Frankrijklei in het kader van de nieuwe Noorderlijn. Dat heeft gevolgen voor het verkeer en de regeling van openbaar vervoer. Alle info vind je hier. Bekijk voor de efficiëntste route ook de website Slim naar Antwerpen.

Voor wie van de Antwerpse Ring komt: neem de afrit vlakbij afrit 5a-Het Zuid richting Hoboken. Sla rechtsaf op de R10, daarna rechtsaf op de N148. Zappa ligt na 1 km op de rechterkant.

Vanuit Brussel of de A12 volg je richting Ring Antwerpen/Brugge/Gent/Haven 1000-2000/Antwerpen Centrum. Volg richting Singel, daarna rechtsaf slaan op de R10 richting Hoboken. Daarna rechtsaf op de N148, Zappa ligt na 1 km op de rechterkant.

Parkeren aan Kavka Oudaan
Aan en rond Kavka Zappa is voldoende plek om gratis te parkeren.

Waar ligt Kavka Zappa?