11.08.2020: Kinky World Night: Kologne & the Beljam Rockers - geannuleerd in Kinky Star, Gent | Concert Vibes

Kinky World Night: Kologne & the Beljam Rockers - geannuleerd

Vrijdag 27 Maart 2020
Kinky Star, Gent

Beljam Rockers was founded in september 2019 in Belgium. Beljam Rockers is Pupa Gold on drums, Nordine Irie and Abby on keyboards, GertozZz on guitar and Pupa Jammy on the bass. They all have been playing strictly reggae music for years and this band was brought together to back Kologne for his first album presentation show. Now with Jamaican Roots Reggae singer Kologne (formerly known as Singing Cologne).

Coronavirus - COVID-19

Wat is de impact van het coronavirus (COVID-19) op Kinky Star?
De verspreiding van het coronavirus (COVID-19) heeft groeiende consequenties voor festivals wereldwijd. Artiesten zeggen af, concerttournees worden uitgesteld, festivals worden geannuleerd en overheden stellen maatregelen op. Omdat het met het naderende festivalseizoen onduidelijk is hoe het virus zich de komende maanden ontwikkelt, volgen wij het laatste nieuws op en monitoren de impact op Kinky Star van nabij.

Het lijkt erop dat dit evenement afgelast is. We raden je aan om contact op te nemen met het verkooppunt (bv. via de website van de zaal, of via de website van de band) waar je uw ticket(s) kocht, voor meer informatie.

Tickets

Waar tickets kopen?
Wij raden je aan om je tickets voor concerten en evenementen in Kinky Star rechtstreeks via de website van Kinky Star te bestellen.

Toch een ticket doorverkopen of overkopen?
Een ticket doorverkopen is wetelijk toegestaan voor maximaal het bedrag dat u zelf betaalde voor het ticket. Let op wanneer u een ticket koopt van iemand anders: er is steeds het risico dat dit ticket niet geldig is. Het ticket kan nagemaakt of gedupliceerd zijn. Je koopt het ticket dus op eigen risico. Met een ongeldig ticket krijg je geen toegang tot het concert, daarom raden we aan om enkel via TicketSwap tickets door te verkopen of over te kopen.

Uitverkocht?
Wanneer een concert uitverkocht is in voorverkoop, zal dit vermeld zijn op de website van Kinky Star. In dat geval zijn er geen tickets meer beschikbaar aan de avondkassa. Ook aan de avondkassa kan een concert uitverkopen. Om veiligheidsredenen worden er dan geen extra bezoekers meer toegelaten. Wil je zeker zijn dat je het concert kan bijwonen, koop dan op voorhand je kaartje!

Afgelast?
Best neem je contact op via het verkooppunt (bv. via de website van de zaal, of via de website van de band) waar je het ticket kocht.

Verplaatst?
Indien de nieuwe datum jou niet past, kan je best een terugbetaling aanvragen via het verkooppunt waar je het ticket kocht.

Praktisch

Waar kan ik de timetable voor Kinky World Nightkologne & The Beljam Rockers - vinden?
We raden je aan om de website van Kinky Star te raadplegen enkele dagen voor het concert plaats zal vinden.

Is de Kinky Star rolstoelvriendelijk?
Deze info is momenteel niet beschikbaar.

Eten in de buurt van Kinky Star

Wij zijn momenteel nog op zoek naar toffe plekken om te eten in de buurt.

Overnachten in de buurt van Kinky Star

Wij zijn momenteel nog op zoek naar toffe plekken om te overnachten in de buurt.

De route naar Kinky Star

Deze info is momenteel niet beschikbaar.

Waar ligt Kinky Star?