15.01.2021: UITGESTELD: Choir Boy in Kavka Oudaan, Antwerpen | Concert Vibes

UITGESTELD: Choir Boy

Dinsdag 26 Mei 2020
Kavka Oudaan, Antwerpen

Coronavirus - COVID-19

Wat is de impact van het coronavirus (COVID-19) op Kavka Oudaan?
De verspreiding van het coronavirus (COVID-19) heeft groeiende consequenties voor festivals wereldwijd. Artiesten zeggen af, concerttournees worden uitgesteld, festivals worden geannuleerd en overheden stellen maatregelen op. Omdat het met het naderende festivalseizoen onduidelijk is hoe het virus zich de komende maanden ontwikkelt, volgen wij het laatste nieuws op en monitoren de impact op Kavka Oudaan van nabij.

Het lijkt erop dat dit evenement uitgesteld is. We raden je aan om contact op te nemen met het verkooppunt (bv. via de website van de zaal, of via de website van de band) waar je uw ticket(s) kocht, voor meer informatie.

Tickets

Waar tickets kopen?
Wij raden je aan om je tickets voor concerten en evenementen in Kavka Oudaan rechtstreeks via de website van Kavka Oudaan te bestellen.

Toch een ticket doorverkopen of overkopen?
Een ticket doorverkopen is wetelijk toegestaan voor maximaal het bedrag dat u zelf betaalde voor het ticket. Let op wanneer u een ticket koopt van iemand anders: er is steeds het risico dat dit ticket niet geldig is. Het ticket kan nagemaakt of gedupliceerd zijn. Je koopt het ticket dus op eigen risico. Met een ongeldig ticket krijg je geen toegang tot het concert, daarom raden we aan om enkel via TicketSwap tickets door te verkopen of over te kopen.

Uitverkocht?
Wanneer een concert uitverkocht is in voorverkoop, zal dit vermeld zijn op de website van Kavka Oudaan. In dat geval zijn er geen tickets meer beschikbaar aan de avondkassa. Ook aan de avondkassa kan een concert uitverkopen. Om veiligheidsredenen worden er dan geen extra bezoekers meer toegelaten. Wil je zeker zijn dat je het concert kan bijwonen, koop dan op voorhand je kaartje!

Afgelast?
Best neem je contact op via het verkooppunt (bv. via de website van de zaal, of via de website van de band) waar je het ticket kocht.

Verplaatst?
Indien de nieuwe datum jou niet past, kan je best een terugbetaling aanvragen via het verkooppunt waar je het ticket kocht.

Praktisch

Waar kan ik de timetable voor Choir Boy vinden?
We raden je aan om de website van Kavka Oudaan te raadplegen enkele dagen voor het concert plaats zal vinden.

Zijn er lockers in Kavka Oudaan?
Er zijn lockers aanwezig, om die te gebruiken betaal je twee euro. Wie geen muntstuk van 2 euro heeft, kan geld wisselen aan de automaat die bij de lockers hangt.

Kan ik mij in Kavka Oudaan beschermen tegen gehoorschade?
Er zijn gratis oordoppen aan de bar.

Kan ik kinderen meenemen naar Kavka Oudaan?
Deze info is momenteel niet beschikbaar.

Is de Kavka Oudaan rolstoelvriendelijk?
De Kavka Oudaan is toegankelijk voor mindervalide bezoekers. Bekiijk de website van Kavka Oudaan voor meer informatioe voor mensen met een beperking.

Eten in de buurt van Kavka Oudaan

Wij zijn momenteel nog op zoek naar toffe plekken om te eten in de buurt van Kavka Oudaan.

Overnachten in de buurt van Kavka Oudaan

Wij zijn momenteel nog op zoek naar toffe plekken om te overnachten in de buurt van Kavka Oudaan.

De route naar Kavka Oudaan

Met de fiets naar Kavka Oudaan
Met de fiets kan je Kavka vlot bereiken. Er is een beperkte fietsenstalling beschikbaar.

Heb je zelf geen fiets? Maak dan gebruik van het Velo-systeem in Antwerpen! Bij Velo Antwerpen betaal je 4 euro voor een dagpas. Voor de deur van Kavka Oudaan staat een Velo-station (station 067 – Oudaan).
Met het openbaar vervoer naar Kavka Oudaan
Gezien de centrale ligging van Kavka Oudaan is het heel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Trams 3, 4, 5, 7, 9 en 15 en bussen 22, 180, 181, 182 en 183 hebben een halte vlakbij het jongerencentrum. Op de website van De Lijn kun je je reis van deur tot deur plannen met het openbaar vervoer. Het treinstation Antwerpen-Centraal ligt op een kwartier stappen.

Auto
Kom je met de auto? Hou er dan rekening mee dat Kavka Oudaan sinds 1 februari 2017 in de lage-emissiezone ligt. Kijk op voorhand na of je wagen voldoet en voorkom zo een boete.

Verder zijn er momenteel grote werken aan de Frankrijklei in het kader van de nieuwe Noorderlijn. Dat heeft gevolgen voor het verkeer en de regeling van openbaar vervoer. Alle info vind je hier. Bekijk voor de efficiëntste route ook de website Slim naar Antwerpen.

Vanuit Brussel via Boom, neem A12 en volg Antwerpen Centrum.

Vanuit Brussel via Mechelen, neem E19 en volg aan de Craeybeckxtunnel afrit Antwerpen Centrum.

Vanuit Gent / Kortrijk via E17, neem meteen na de Kennedytunnel afrit 5a / Antwerpen Centrum.

Parkeren
Parkeren is in de omliggende straten betalend van maandag tot en met zaterdag tussen 9 en 22 uur. Op zon- en feestdagen is het gratis. Je mag maximaal 3 uur parkeren. Het eerste uur betaal je 1,6 euro, het tweede uur 2,7 euro en het derde uur 3,8 euro.

Je kan ook betalend parkeren in parking Oudaen (Oudaan 3). Die parking is alle dagen open tussen 7u en 1u. Uitrijden kan 24u/24u. Je betaalt er 3,3 euro per uur.

Je kan je wagen ook gratis parkeren op een van de park and rides (P+R) aan de rand van de stad. Daarna kan je verder reizen met de tram, bus of fiets.

Gratis parkeren kan op de Sint-Michielskaai, Cockerillkaai, De Gerlachekaai of op de Waalsekaai en Vlaamsekaai. Je bent dan tussen de 10 en 20 minuten stappen van Kavka Oudaan verwijderd.

Waar ligt Kavka Oudaan?