Antwerp Metal Fest 2020 geannuleerd

Antwerp Metal Fest 2020 geannuleerd

Het muziekfestival Antwerp Metal Fest heeft laten weten dat hun editie van 2020 geannuleerd werd, vanwege het verbod op massa-evenementen dat geld omwille van COVID 19.

 

Antwerp Metal Fest 2020 geannuleerd

"Het zat al een tijdje in de lucht, maar nu kunnen we het jullie melden. Dit jaar zal er geen Antwerp Metal Fest plaatsvinden. Maar niet getreurd, we zijn nu al druk in de weer om de volledige affiche over te zetten naar 22 en 23 mei 2021. De nationale veiligheidsraad heeft beslist om alle evenementen tot eind augustus te verbieden door deze pandemie. Daar geven wij dan ook gevolg aan en verplaatsen we het festival naar volgend jaar.

Graag hadden we gezien dat Sodom onze wei omvormde tot de poorten van de hel. Ook hadden we de echte exclusieve show van Living Gate aan jullie voorgeschoteld, maar jammer genoeg heeft het Corona-virus een stokje in de wielen gestoken. Zelfs dit was een vijand die de almachtige Conan niet kon verslagen.

We zijn achter de schermen al hard aan het werk aan de volgende editie, waar we zo snel mogelijk al met een volledige line-up voor komen. Niet getreurd, als je al een ticket had gekocht voor dit jaar, is dit zeker ook geldig voor volgend jaar.

We zullen jullie dit jaar enorm missen, maar onthoud: Stay Metal, Stay Safe!"

Concert Vibes

Concert Vibes

Belgische muziek agenda