Linkerwoofer 2020 gaat niet door

Linkerwoofer 2020 gaat niet door

Linkerwoofer heeft laten weten dat het festival niet kan plaatsvinden in 2020 vanwege de wereldwijde uitbraak van het coronavirus en het regeringsbesluit dat in dat verband is uitgevaardigd. Ze gaven wel al een datum voor 2021 vrij: 30 en 31 Juli. Lees hun statement, of bekijk hun website voor meer informatie.

 

Linkerwoofer's aankondiging

"Samen met jullie moeten wij afscheid nemen van de festivalzomer in 2020. Wij danken de vele vrijwilligers, partners, leveranciers en artiesten die ook dit jaar weer het beste van zichzelf lieten zien, of dat vurig van plan waren. De overheid besliste dat dit geen goede zomer is om jullie prachtige lijven en stralende gezichten op de boeienweide te verzamelen. De huidige situatie leidde tot tal van andere onzekerheden die te grote risico’s inhielden voor onze organisatie en onze partners. Onze gedachten gaan uit naar iedereen die getroffen is door de omstandigheden, en zij die zich dagelijks inzetten omdat ze het beste voor hebben met ons aller gezondheid.


We hadden een geweldige editie voor jullie in de steigers staan, en zullen er alles aan doen om deze in 2021 te laten plaatsvinden. We gaan jullie steun daarvoor goed kunnen gebruiken.
Maar tegelijk bekijken we nu, samen met onze partners, hoe we DEZE ZOMER toch een streepje Linkerwoofer-muziek uw huis of uw tuin ingestraald kunnen krijgen. Om samen te genieten van muziek. Om samen te dromen van betere tijden, en te klinken met een biertje in een herbruikbare beker. Gaan we dat proberen?


Houd onze kanalen in de gaten voor meer nieuws hierover, en zorg goed voor uzelf en mekaar. "

Concert Vibes

Concert Vibes

Belgische muziek agenda