Opkomende concerten in Trix | Concert Vibes
Trix Festival

Trix

Capaciteit: 1.100 people
Curfew: 22h30
Adres: Noordersingel 28/30, 2140 Antwerpen

Coronavirus - COVID-19

Wat is de impact van het coronavirus (COVID-19) op Trix?
De verspreiding van het coronavirus (COVID-19) heeft groeiende consequenties voor festivals wereldwijd. Artiesten zeggen af, concerttournees worden uitgesteld, festivals worden geannuleerd en overheden stellen maatregelen op. Omdat het met het naderende festivalseizoen onduidelijk is hoe het virus zich de komende maanden ontwikkelt, volgen wij het laatste nieuws op en monitoren de impact op Trix van nabij.

Momenteel zijn alle concerten tot 4 April 2020 uitgesteld en afgelast, zonder tegenbericht gaan de andere concerten in Trix door zoals gepland. Wij raden je aan om ook de website van Trix te raadplegen voor de laatste info.

Tickets

Waar tickets kopen?
Wij raden je aan om je tickets voor concerten en evenementen in Trix rechtstreeks via de website van Trix te bestellen.

Toch een ticket doorverkopen of overkopen?
Een ticket doorverkopen is wetelijk toegestaan voor maximaal het bedrag dat u zelf betaalde voor het ticket. Let op wanneer u een ticket koopt van iemand anders: er is steeds het risico dat dit ticket niet geldig is. Het ticket kan nagemaakt of gedupliceerd zijn. Je koopt het ticket dus op eigen risico. Met een ongeldig ticket krijg je geen toegang tot het concert, daarom raden we aan om enkel via TicketSwap tickets door te verkopen of over te kopen.

Uitverkocht?
Wanneer het concert uitverkocht is in voorverkoop, zal dit vermeld zijn op de website van Trix. In dat geval zijn er geen tickets meer beschikbaar aan de kassa. Ook aan de kassa kan een concert uitverkopen. Om veiligheidsredenen worden er dan geen extra bezoekers meer toegelaten. Wil je zeker zijn dat je het concert kan bijwonen, koop dan op voorhand je kaartje!

Afgelast?
Best neem je contact op via het verkooppunt (bv. via de website van de zaal, of via de website van de band) waar je het ticket kocht.

Verplaatst?
Indien de nieuwe datum jou niet past, kan je best een terugbetaling aanvragen via het verkooppunt waar je het ticket kocht.

Praktisch

Zijn er lockers in Trix?
De lockers van de zaal bevinden zich in de kelder bij de toiletten en sluiten een half uurtje na het einde van het concert. De lockers van de Bar/Club kan je vinden bij het aan je linkerkant, nét voordat je de Bar/Club binnenstapt. Lockers kosten €1.

Kan ik mij in Trix beschermen tegen gehoorschade?
Trix biedt aan al hun togen gratis wegwerpoordopjes aan. Wil je voor een iets duurzamere oplossing gaan? In de zalen kan je ook aan een automaat herbruikbare oordopjes kopen aan €4 (enkel met muntstukken). Je vindt deze automaten in de foyer van de Zaal, naast de ingang van de Bar/Club en in het Centrum naast het Café.

Kan ik kinderen meenemen naar Trix?
Voor concerten in de Trix geldt in het algemeen geen minimumleeftijd, tenzij anders vermeld op de betreffende concertpagina op onze website. Let wel! Als je jonger dan 16 jaar bent, moet je wel begeleid worden door een volwassene van 18+.

Is de Trix rolstoelvriendelijk?
Trix is toegankelijk voor mindervalide bezoekers. Bekiijk de website van Trix voor meer informatioe voor mensen met een beperking.

Eten in de buurt van Trix

De dichtstbijzijnde eetplekken in de buurt zijn gelegen op de Turnhoutsebaan, op zo’n 15 minuutjes wandelen van Trix. Tijdens festivals voorzien we altijd een foodtruck in de tuin. Soms doen ze dat ook tijdens concerten. Je vindt dan alle informatie op hun website.

Overnachten in de buurt van Trix

Wij zijn momenteel nog op zoek naar toffe plekken om te overnachten in de buurt van de Trix.

De route naar Trix

Te voet of met de fiets naar de Trix
Trix is gemakkelijk bereikbaar te voet of met de fiets, al dan niet in combinatie met een ander vervoermiddel. De Trix beschikken over een grote fietsenstalling bij de ingang van het gebouw. Het dichtstbijzijnde Velo-station ligt op 450m van de voordeur.

Met de trein naar de Trix
Zoek de meest geschikte trein naar station Antwerpen Centraal met de routeplanner van de nmbs. Neem aan Antwerpen Centraal vervolgens tram 10 naar Trix (richting Wijnegem). De tweede halte kan je alweer uitstappen: 'Hof ter Lo' (eerste halte wanneer de tram bovengronds komt). Easy.

Met de tram of de bus naar de Trix
Neem tram 10 tot aan halte 'Hof Ter Lo'. Vanuit het stadscentrum is dit de eerste halte wanneer de tram bovengronds komt. Vanuit Wijnegem is het logischerwijs de laatste halte voor de tram ondergronds gaat.br/> br/> Met de auto naar de Trix
Trix is gelegen aan de Noordersingel 28-30, 2140 Borgerhout.

LAGE-EMISSIEZONE
Trix ligt net binnen de lage-emissiezone (LEZ) die vanaf 1 februari 2017 in Antwerpen van kracht is om de luchtkwaliteit te bevorderen. Alleen voertuigen met de vereiste euronorm mogen dan de stad nog in. De meest vervuilende voertuigen mogen niet meer binnen. In sommige gevallen mogen voertuigen alleen de LEZ in mits betaling of moeten zij eerst geregistreerd worden. Wie de LEZ inrijdt, wordt automatisch gecontroleerd. Voertuigen die niet aan de voorwaarden voldoen, krijgen een boete.

Parkeren in de buurt van de Trix
Noordersingel
Parkeren op de Noordersingel is mogelijk. Van maandag tot en met zaterdag is het betalend van 9 tot 22 uur en mag je maximaal 3 uur parkeren (1e uur: 1,60 euro, 2e uur: +2,70 euro, 3e uur: +3,80 euro). Voor 9 uur, na 22 uur en op zondag kan er gratis geparkeerd worden.

Parking 'Huizekens' - Rivierenhof Parking West (gratis, capaciteit: 160)
Deze parking ligt BUITEN DE LAGE-EMISSIEZONE!
(GPS: 51.219028, 4.453793)
In de buurt van het Cogelsplein te Deurne en op 10 minuutjes stappen van Trix.
Deze parking is 7 dagen op 7, 24 op 24 open en is volledig gratis.

Waar ligt Trix?