Cactus Festival 2020 van 10 tot en met 12 Juli, 2020 - Festival Line-up, Coronavirus info, tickets en meer | Concert Vibes
Cactus Festival 2021 Festival

Cactus Festival

Capaciteit: 10.000 people per day
Adres: Minnewaterpark, Brugge

De organisatie van Cactus Festival heeft laten weten dat het festival in 2020 niet meer zal doorgaan, en dat ze zich daarmee focussen op de editie van 2021. Lees hun statement hieronder, of bekijk hun website voor meer informatie.

Hoe ziet de Cactus Festival 2021 line-up er uit?


De datum van het festival werd aangepast, omwille van het coronavirus.

Beluister de Cactus Festival playlist

Voor een meerdaags muziekfestival zoals Cactus Festival is een goede voorbereiding het halve werk. Het helpt dus om vooraf al je persoonlijke programma samen te stellen, daarom hebben we deze Spotify playlist opgesteld. Zijn je keuzes al gemaakt, of zijn er nog bands dat je moet ontdekken? Dan kan je deze playlist gebruiken om in de mood te raken!


Hoe ziet de sfeer op Cactus Festival er uit?

De sfeer die op muziekfestivals hangt vind je eigenlijk nergens anders. Het is (vaak) mooi weer, iedereen ziet er leuk uit, er is geweldige muziek, eten, drank en de quality time met je vrienden is onbetaalbaar. Elk festival heeft zijn eigen unieke sfeer, bekijk daarom deze aftermovie van Cactus Festival even.


Terugblik naar Cactus Festival 2020

De organisatie van Cactus Festival was genoodzaakt om hun 2020 editie te annuleren, vanwege de COVID-19 uitbraak.

De 2020 line-up bestond al uit: Balthazar, Ben Harper & The Innocent Criminals, White Lies, The Tallest Man On Earth, Black Box Revelation, Hot Chip, Het Zesde Metaal, Zwangere Guy, Compact Disk Dummies, Eefje de Visser, Parquet Courts, Whispering Sons, SX, Aldous Harding, Rolling Blackouts Coastal Fever, Faces On Tv


Artikelen over Cactus Festival

Coronavirus - COVID-19

Wat is de impact van het coronavirus (COVID-19) op Cactus Festival?
De verspreiding van het coronavirus (COVID-19) heeft groeiende consequenties voor festivals wereldwijd. Artiesten zeggen af, concerttournees worden uitgesteld, festivals worden geannuleerd en overheden stellen maatregelen op. Omdat het met het naderende festivalseizoen onduidelijk is hoe het virus zich de komende maanden ontwikkelt, volgen wij het laatste nieuws op en monitoren de impact op Cactus Festival van nabij.

UPDATE: De organisatie van Cactus Festival heeft laten weten dat het festival in 2020 niet meer zal doorgaan, en dat ze zich daarmee focussen op de editie van 2021. Lees hun statement hieronder, of bekijk hun website voor meer informatie.

Tickets

Waar tickets kopen?
Wij raden je aan om je tickets voor Cactus Festival rechtstreeks via de website van Cactus Festival te bestellen.

Toch een ticket doorverkopen of overkopen?
Een ticket doorverkopen is wetelijk toegestaan voor maximaal het bedrag dat u zelf betaalde voor het ticket. Let op wanneer u een ticket koopt van iemand anders: er is steeds het risico dat dit ticket niet geldig is. Het ticket kan nagemaakt of gedupliceerd zijn. Je koopt het ticket dus op eigen risico. Met een ongeldig ticket krijg je geen toegang tot het festival, daarom raden we aan om enkel via TicketSwap tickets door te verkopen of over te kopen.

Uitverkocht?
Wanneer het festival uitverkocht is in voorverkoop, zal dit vermeld zijn op de website van Cactus Festival. In dat geval zijn er geen tickets meer beschikbaar aan de kassa. Ook aan de kassa kan een festival uitverkopen. Om veiligheidsredenen worden er dan geen extra bezoekers meer toegelaten. Wil je zeker zijn dat je het festival kan bijwonen, koop dan op voorhand je kaartje!

Afgelast?
Best neem je contact op via het verkooppunt (bv. festival) waar je het ticket kocht.

Verplaatst?
Indien de nieuwe datum jou niet past, kan je best een terugbetaling aanvragen via het verkooppunt waar je het ticket kocht.

Praktisch

Waar kan ik de timetable voor Cactus Festival vinden?
We raden je aan om de website van Cactus Festival te raadplegen enkele dagen voor Cactus Festival plaats zal vinden.

Zijn er lockers in Cactus Festival?
Lockers worden per festivaldag verhuurd. Tijdens de festivaluren kan je steeds bij je bezittingen.

Kan ik mij in Cactus Festival beschermen tegen gehoorschade?
De kinderkoptelefoons (voor kinderen én baby's) zijn ondertussen geen onbekende meer op Cactusfestival. Voor de allerkleinsten zijn er vanaf dit jaar ook oorkappen verkrijgbaar.

Kan ik kinderen meenemen naar Cactus Festival?
Cactus Festival is voorzien op kinderen én baby's.

Is de Cactus Festival rolstoelvriendelijk?
Cactus Festival is toegankelijk voor mindervalide bezoekers. Bekiijk de website van Cactus Festival voor meer informatioe voor mensen met een beperking.

Eten in de buurt van Cactus Festival

"De BAZAAR" is het culinaire hart van Cactusfestival. Je stapt er binnen in een wijde én verleidelijke wereld van smaken en geuren. Bier staat hier ook in verschillende variëteiten op de kaart.

Overnachten in de buurt van Cactus Festival

Camping
Er is een camping voorzien, en ligt op wandel- of fietsafstand van het festivalterrein.

Karos
Karos Hotel, heerlijk in koloniale stijl, is ideaal voor gezinnen of romantische koppels die in alle comfort een weekendje Cactusfestival met overnachting in het historische Brugge willen beleven.

Martin's Brugge
Ontdek Brugge met alle comfort terwijl u verblijft in een kamer van het feeërieke Martin's Brugge, het enige driesterren superior hotel gelegen in het hart van het historische stadscentrum.

Green Park Hotel Brugge
Green Park Hotel Brugge is een ideaal gelegen driesterrenhotel in een groene omgeving, net buiten het centrum. Parking & fietsverhuur geven u de kans Brugge op een ontspannen manier te ontdekken. Het hotel biedt 101 comfortabele kamers, een restaurant & leuke bar. Tijdens de zomer kan u ook genieten van het buitenzwembad en een cocktail op het terras.

Snuffel Hostel
Snuffel vzw is een vernieuwde jeugdhostel met een capaciteit van 120 bedden. Het café met terras is een ontmoetingsplek voor reizigers en Bruggelingen.

Snuffel vzw is een sociaal-toeristisch project. Door haar gedifferentieerd low budgetaanbod verlaagt zij de drempels voor jonge reizigers.

De route naar Cactus Festival

Met de fiets naar Cactus Festival
Pal aan de ingang van het festivalterrein voorziet het festival een grote fietsenstalling.

Met de bus naar Cactus Festival
Zit je nu al met de handen in het haar over hoe je na een zalige dag festivallen terug thuis moet raken in de regio Gent? Wil je niet letten op een fris pintje meer of minder tijdens je favoriete concert? Geen paniek! Elke avond vertrekt er na het laatste optreden, om 02u00, aan de ingang van het festival een rechtstreekse bus richting het station van Gent-Sint-Pieters. Let wel op; Vol = Vol! Reserveer vooraf, want het aantal plaatsen is beperkt!

Met de auto naar Cactus Festival
Kom je met de wagen? Vermijd dan het centrum van de stad. Je vindt een ruime betaalparking naast het station, op 200 meter wandelen van de ingang.

Graag wijzen we nog eens op de gunstige ligging van Cactusfestival: het Minnewaterpark ligt op 5 minuten wandelen van het treinstation van Brugge, meteen ook het vertrekpunt van de bussen van De Lijn. Bespaar je de moeite een parking te zoeken en kom met het openbaar vervoer of de fiets!

Waar ligt Cactus Festival?