Fantasia Festival 2020 van 4 Juli 2020 - Festival Line-up, Coronavirus info, tickets en meer | Concert Vibes
Fantasia Festival 2021 Festival

Fantasia Festival

Datums: 3 Juli 2021
Capaciteit: 12.500 people per day
Adres: Vossestraat 67, 9220 Hamme

De organisatie van Fantasia Festival was genoodzaakt om het festival van 2020 uit te stellen naar 3 Juli 2021. Lees hun statement hieronder, of bekijk hun website voor meer informatie

Hoe ziet de Fantasia Festival 2021 line-up er uit?


De datum van het festival werd aangepast, omwille van het coronavirus.

Beluister de Fantasia Festival playlist

Voor een meerdaags muziekfestival zoals Fantasia Festival is een goede voorbereiding het halve werk. Het helpt dus om vooraf al je persoonlijke programma samen te stellen, daarom hebben we deze Spotify playlist opgesteld. Zijn je keuzes al gemaakt, of zijn er nog bands dat je moet ontdekken? Dan kan je deze playlist gebruiken om in de mood te raken!


Hoe ziet de sfeer op Fantasia Festival er uit?

De sfeer die op muziekfestivals hangt vind je eigenlijk nergens anders. Het is (vaak) mooi weer, iedereen ziet er leuk uit, er is geweldige muziek, eten, drank en de quality time met je vrienden is onbetaalbaar. Elk festival heeft zijn eigen unieke sfeer, bekijk daarom deze aftermovie van Fantasia Festival even.


Terugblik naar Fantasia Festival 2020

De organisatie van Fantasia Festival was genoodzaakt om het festival van 2020 uit te stellen naar 3 Juli 2021.

De 2020 line-up bestond oorspronkelijk uit: Laidback Luke, MATTN, Jebroer, Mark With A K & MC Chucky, Cherry Moon Legends, Ran-d, Sub Zero Project, Dj Ghost, Mandy, The Mackenzie, Franky Jones, Dimaro, Jan Vervloet, Robert Falcon, All Or Nothing LIVE, Lost Identity, Jaydee, PartyShakerz en Maori.


Coronavirus - COVID-19

Wat is de impact van het coronavirus (COVID-19) op Fantasia Festival?
De verspreiding van het coronavirus (COVID-19) heeft groeiende consequenties voor festivals wereldwijd. Artiesten zeggen af, concerttournees worden uitgesteld, festivals worden geannuleerd en overheden stellen maatregelen op. Omdat het met het naderende festivalseizoen onduidelijk is hoe het virus zich de komende maanden ontwikkelt, volgen wij het laatste nieuws op en monitoren de impact op Fantasia Festival van nabij.

UPDATE: De organisatie van Fantasia Festival was genoodzaakt om het festival van 2020 uit te stellen naar 3 Juli 2021. Lees hun statement hieronder, of bekijk hun website voor meer informatie

Tickets

Waar tickets kopen?
Wij raden je aan om je tickets voor Fantasia Festival rechtstreeks via de website van Fantasia Festival te bestellen.

Toch een ticket doorverkopen of overkopen?
Een ticket doorverkopen is wetelijk toegestaan voor maximaal het bedrag dat u zelf betaalde voor het ticket. Let op wanneer u een ticket koopt van iemand anders: er is steeds het risico dat dit ticket niet geldig is. Het ticket kan nagemaakt of gedupliceerd zijn. Je koopt het ticket dus op eigen risico. Met een ongeldig ticket krijg je geen toegang tot het festival, daarom raden we aan om enkel via TicketSwap tickets door te verkopen of over te kopen.

Uitverkocht?
Wanneer het festival uitverkocht is in voorverkoop, zal dit vermeld zijn op de website van Fantasia Festival. In dat geval zijn er geen tickets meer beschikbaar aan de kassa. Ook aan de kassa kan een festival uitverkopen. Om veiligheidsredenen worden er dan geen extra bezoekers meer toegelaten. Wil je zeker zijn dat je het festival kan bijwonen, koop dan op voorhand je kaartje!

Afgelast?
Best neem je contact op via het verkooppunt (bv. festival) waar je het ticket kocht.

Verplaatst?
Indien de nieuwe datum jou niet past, kan je best een terugbetaling aanvragen via het verkooppunt waar je het ticket kocht.

Praktisch

Waar kan ik de timetable voor Fantasia Festival vinden?
We raden je aan om de website van Fantasia Festival te raadplegen enkele dagen voor Fantasia Festival plaats zal vinden.

Eten in de buurt van Fantasia Festival

Deze info is momenteel niet beschikbaar.

Overnachten in de buurt van Fantasia Festival

Deze info is momenteel niet beschikbaar.

De route naar Fantasia Festival

Deze info is momenteel niet beschikbaar.

Waar ligt Fantasia Festival?