Ieperfest 2020 van 3, 4 en 5 Juli 2020 - Festival Line-up, Coronavirus info, tickets en meer | Concert Vibes
Ieperfest 2021 Festival

Ieperfest

Datums: 2, 3 en 4 Juli 2021
Capaciteit: 2.500 people per day
Adres: Hazewindestraat, 8900 Ieper

De organisatie van Ieperfest was genoodzaakt om het festival in 2020 niet te laten doorgaan doorgaan. Lees hun statement, of bekijk hun website voor meer informatie.

Hoe ziet de Ieperfest 2021 line-up er uit?


De datum van het festival werd aangepast, omwille van het coronavirus.

Beluister de Ieperfest playlist

Voor een meerdaags muziekfestival zoals Ieperfest is een goede voorbereiding het halve werk. Het helpt dus om vooraf al je persoonlijke programma samen te stellen, daarom hebben we deze Spotify playlist opgesteld. Zijn je keuzes al gemaakt, of zijn er nog bands dat je moet ontdekken? Dan kan je deze playlist gebruiken om in de mood te raken!


Hoe ziet de sfeer op Ieperfest er uit?

De sfeer die op muziekfestivals hangt vind je eigenlijk nergens anders. Het is (vaak) mooi weer, iedereen ziet er leuk uit, er is geweldige muziek, eten, drank en de quality time met je vrienden is onbetaalbaar. Elk festival heeft zijn eigen unieke sfeer, bekijk daarom deze aftermovie van Ieperfest even.


Terugblik naar Ieperfest 2020

De organisatie van Ieperfest was genoodzaakt om het festival in 2020 niet te laten doorgaan doorgaan.Lees hun statement, of bekijk hun website voor meer informatie.

De line-up van 2020 bestond oorspronkelijk uit uit; Additional Time, All Out War, Animal Club, Antagonize, Anxious, Bystander, Coldstare, The Curse of Millhaven, Deafheaven, Death Before Dishonor, Deconsecrate, Ecostrike, First Blood, Flush, Frontierer, Gatecreeper, Get The Shot, Her Fault, Jinjer, Knocked Loose, Liar, Lionheart, Loathe, Loud Love, Magnitude, Mainstrike, Mark My Way, Martyrdöd, Old Man Gloom, One Step Closer, Questions, Renounced, Sektor, Skemer, Subzero, Use Knife, Wisdom In Chains, Wolfpack, Wolvennest, Youth Code


Artikelen over Ieperfest

Coronavirus - COVID-19

Wat is de impact van het coronavirus (COVID-19) op Ieperfest?
De verspreiding van het coronavirus (COVID-19) heeft groeiende consequenties voor festivals wereldwijd. Artiesten zeggen af, concerttournees worden uitgesteld, festivals worden geannuleerd en overheden stellen maatregelen op. Omdat het met het naderende festivalseizoen onduidelijk is hoe het virus zich de komende maanden ontwikkelt, volgen wij het laatste nieuws op en monitoren de impact op Ieperfest van nabij.

UPDATE: De organisatie van Ieperfest was genoodzaakt om het festival in 2020 niet te laten doorgaan doorgaan. Lees hun statement, of bekijk hun website voor meer informatie.

Tickets

Waar tickets kopen?
Wij raden je aan om je tickets voor Ieperfest rechtstreeks via de website van Ieperfest te bestellen.

Toch een ticket doorverkopen of overkopen?
Een ticket doorverkopen is wetelijk toegestaan voor maximaal het bedrag dat u zelf betaalde voor het ticket. Let op wanneer u een ticket koopt van iemand anders: er is steeds het risico dat dit ticket niet geldig is. Het ticket kan nagemaakt of gedupliceerd zijn. Je koopt het ticket dus op eigen risico. Met een ongeldig ticket krijg je geen toegang tot het festival, daarom raden we aan om enkel via TicketSwap tickets door te verkopen of over te kopen.

Uitverkocht?
Wanneer het festival uitverkocht is in voorverkoop, zal dit vermeld zijn op de website van Ieperfest. In dat geval zijn er geen tickets meer beschikbaar aan de kassa. Ook aan de kassa kan een festival uitverkopen. Om veiligheidsredenen worden er dan geen extra bezoekers meer toegelaten. Wil je zeker zijn dat je het festival kan bijwonen, koop dan op voorhand je kaartje!

Afgelast?
Best neem je contact op via het verkooppunt (bv. festival) waar je het ticket kocht.

Verplaatst?
Indien de nieuwe datum jou niet past, kan je best een terugbetaling aanvragen via het verkooppunt waar je het ticket kocht.

Praktisch

Waar kan ik de timetable voor Ieperfest vinden?
We raden je aan om de website van Ieperfest te raadplegen enkele dagen voor Ieperfest plaats zal vinden.

Zijn er lockers in Ieperfest?
Deze info is momenteel niet beschikbaar.

Kan ik mij in Ieperfest beschermen tegen gehoorschade?
Deze info is momenteel niet beschikbaar.

Kan ik kinderen meenemen naar Ieperfest?
Deze info is momenteel niet beschikbaar.

Is de Ieperfest rolstoelvriendelijk?
Deze info is momenteel niet beschikbaar.

Eten in de buurt van Ieperfest

Ieperfect beschikt over verschillende vegan food opties.

Overnachten in de buurt van Ieperfest

Wij zijn momenteel nog op zoek naar toffe plekken om te overnachten in de buurt van Ieperfest.

De route naar Ieperfest

Deze info is momenteel niet beschikbaar.

Waar ligt Ieperfest?